Alle månedsbøger til særpris

Vidste du, at Gyldendal har en hel palet af forskellige bogklubber? Som medlem af én af Gyldendals Bogklubber kan du nu købe månedsbøger fra alle klubber til en særlig nedsat pris i en begrænset periode. Her finder du alle de gode bøger, vi har udvalgt til dig i denne periode.
Det samme og noget helt andet
GYLDENDALS BOGKLUB

Det samme og noget helt andet

Katrine Marie Guldager har skrevet en intens og vedkommende autofiktiv roman, der har fået en fantastisk velkomst af anmelderne. Det er en roman om at miste og om til sidst at blive fremmed for sin egen familie, men også om at frigøre sig og blive til – som menneske og som forfatter.

Året er 1988. Katrine Marie Guldager er 22 år gammel, og i løbet af mindre end en uge modtager hun to af den slags telefonopkald, vi alle frygter allermest. Det første fortæller, at hendes bedste veninde, Anne, er blevet skudt ned på åben gade i Nicaragua. To dage efter Annes begravelse ligger Katrine, udmattet af sorg og chok, og sover hjemme på sin fars gård, da telefonen ringer igen: Hendes far, der for kort tid siden hviskede farvel og kyssede hende på panden, er ikke mødt på arbejde. Og der har være en stor togulykke i nærheden.

De to dødsfald er det rå udgangspunkt for den store familie- og dannelseshistorie, som Katrine Marie Guldager udfolder i romanen DET SAMME OG NOGET HELT ANDET. Det er en fortælling om en familie, der smuldrer, og om en ung kvinde, der må finde sin egen vej videre. For efter farens død begynder et langsomt skred i hovedpersonens relationer til de nærmeste. Pludselig viser familien sig som et utrygt sted, fuld af arvestrid, mistænkeliggørelse, jalousi, ensomhed og subtile magtkampe af den slags, hvor man aldrig helt kan sætte fingeren på, hvad der er galt.
Pris frem til 19. april199,95 kr.Klubpris 229,95 kr.
Det kolde guld og Når tiden går i stå
KRIMI & SPÆNDING

Det kolde guld og Når tiden går i stå

Andet

Forrygende krimipakke med to svenske krimier i den absolutte top. Pakken består af DET KOLDE GULD af Cilla og Rolf Björlind og NÅR TIDEN GÅR I STÅ af Ninni Schulman. I DET KOLDE GULD dukker et lig op på et barsk og svært tilgængeligt fjeld i det nordlige Sverige. Mens NÅR TIDEN GÅR I STÅ foregår i og omkring et festspil i Midtsverige. Begge krimier er vanvittig spændende og er ægte pageturners (der får sat en stopper for din udlængsel).   

DET KOLDE GULD
Olivia Rönning bliver sendt afsted på sin første sag som efterforskningsleder. Liget af en mand dukker op i en smeltet snelomme i Arjeplogfjeldet efter en lang varm sommer. Manden er blevet skudt og har været død i omkring 20 år.
På vej til findestedet overraskes helikopteren af en voldsom storm og styrter. Da Olivia vågner, er piloten hårdt såret, der er intet mobilsignal, og nødradioen er ødelagt. Det er umuligt at kontakte omverdenen.
Men hun er ikke alene i fjeldet. Der er andre, der også vil finde ud af – eller skjule – sandheden om den døde mand. Da Tom Stilton hører, hvad der er sket med Olivia, forlader han straks sit stille liv i Thailand for at komme hende til hjælp. Det viser sig, at mordet på fjeldet trækker tråde endnu 50 år tilbage i tiden.
DET KOLDE GULD er den sjette bog i bestsellerserien om Olivia Rönning og Tom Stilton 

NÅR TIDEN GÅR I STÅ
Det årlige festspil i den midtsvenske by Ekshärad står for døren. Men en af skuespillerne forsvinder, og to dage senere bliver hun fundet død under uhyggelige omstændigheder. Politibetjentene Christer Berglund og Petra Wilander står på bar bund. Og da endnu et offer dukker op, tilkaldes der assistance fra Stockholm. Sagen lander på det værst tænkelige tidspunkt. Petra er ved at komme sig efter en skilsmisse, Christer og hans kone forsøger at få et barn, og den lokale journalist Magdalena Hansson, som modvilligt bliver sat på sagen, er ramt af depression. 
Mordene er udført på vidt forskellige måder. Hvor er fællesnævneren, som ingen kan få øje på? Imens politiet nærmer sig, forbereder morderen sit næste træk. 
NÅR TIDEN GÅR I STÅ er sjette bind i serien om journalist Magdalena Hansson og politifolkene Christer og Petra.

Pris frem til 19. april249,95 kr.Klubpris 379,90 kr.
De dødes rige
SAMLERENS

De dødes rige

Stor klassiker af den danske nobelprismodtager Henrik Pontoppidan i en smuk lærredsindbunden luksusudgave. DE DØDES RIGE er en mindst ligeså suveræn læseoplevelse som Pontoppidans mest kendte værk, Lykke-Per. Det er en enestående kærlighedshistorie om to vaklende mennesker, der har svært ved at give sig hen til hinanden - og en underholdende kollektivroman om tidsånden i Danmark i begyndelsen af 1900-tallet.

Hvorfor bliver vi mennesker tilsyneladende ikke gladere og mere tilfredse af den moderne verdens mange fremskridt, muligheder og bekvemmeligheder? Og hvorfor bliver vi dog ikke klogere? Det synes at være det pessimistiske, men evigt aktuelle spørgsmål i Pontoppidans hundrede år gamle roman. Fortællingen foregår i Danmark lige efter århundredeskiftet og følger en række personer fra forskellige landsdele og socialklasser i det på én gang håbefulde og dekadente årti før Første Verdenskrig. Den gamle verden er dømt til undergang, mens den nye virker diffus og uden for rækkevidde. Vi møder blandt andre Søren Smed og hans søn, Thyge Enslev, der bliver en fremtrædende politiker og bladmand, præsten Johannes og lægen Poul, der er tvillingebrødre og i evigt opgør med hinandens verdenssyn. Men i centrum af fortællingen står den uforløste kærlighed mellem den handlekraftige godsejer Torben og den sky og vægelsindede Jytte, som er datter af en minister. Torben har egentlig trukket sig tilbage på sit jyske gods afklaret med at skulle dø af en alvorlig hjertesygdom, og Jytte kæmper med sit ængstelige og grublende sind. De to liver op i hinandens selskab, han frier, men hun siger nej. Og dermed begynder et årelangt forhold fuld af tvivl, længsel og modsatrettede følelser. De finder og mister hinanden, finder sammen igen og så måske alligevel ikke.

DE DØDES RIGE er et monument i dansk litteratur. En episk romanfortælling, der på storslået vis forener et væld af evigt aktuelle temaer og følelser, skarp og underholdende samfundskritik og dybt troværdige menneskeskildringer. En klassiker om rådvild kærlighed, politisk kynisme, religion og videnskab, sygdom, selvrealisering og splittelse.
Pris frem til 19. april199,95 kr.Klubpris 229,95 kr.
Bevidst helbredelse
PSYKE & SJÆL

Bevidst helbredelse

Du kan forandre dit liv og styrke dit helbred, hvis du lærer at komme i kontakt med den livskraft, vi alle rummer - det er nemlig der, svaret på mange af vores problemer ligger. BEVIDST HELBREDELSE giver dig redskaberne til at genkende din egen indre kilde og fjerne de slør i dig selv, der står i vejen.

Der er tale om en dejlig praktisk bog med indsigt fra Østens visdom og desuden krydret med anekdoter fra forfatter Teresa Thanings eget liv, hvor hun fortæller om sin udvikling fra at være en kritisk skolet akademiker til at blive spirituel underviser og clairvoyant. Bogen består af to dele: Første del handler om de skjulte forbindelser, der er mellem dine tanker, din livssituation og de bagvedliggende årsager, der styrer dine følelser og skaber problemer i din hverdag. Anden del består af en unik guide i syv trin, der med udgangspunkt i chakraerne viser, hvad du i praksis kan gøre for at finde vej ind bag det, der skygger for din indre livskraft.
Pris frem til 19. april199,95 kr.Klubpris 219,95 kr.
Anders Lassens krig
HISTORIE

Anders Lassens krig

Historiker og forfatter Thomas Harder fortæller den fantastiske historie om Danmarks mest berømte krigshelt og patriot under 2. Verdenskrig, Anders Lassen, der blev hædret med Storbritanniens fornemste tapperhedsdekoration.

Da tyskerne 9. april 1940 besatte Danmark, følte Anders Lassen sig kaldet til at melde sig til britisk krigstjeneste. Han var 19 år. Fem år senere faldt han i kamp, få uger inden hans fædreland atter blev frit. I krigen fandt den rastløse Anders et formål med sit liv og en anvendelse for sine talenter. Den styrke og de færdigheder, han udviste i aktiv krigstjeneste, skulle blive legendariske.

Med Small Scale Raiding Force og senere Special Boat Service – forløbere for vore dages specialstyrker – deltog Anders Lassen i dristige operationer mod tyske og italienske styrker i Vestafrika, langs den franske kanalkyst, i Grækenland, Jugoslavien og Italien. Anders Lassen modtog Military Cross hele tre gange, og efter sin død blev han hædret med Victoriakorset, Storbritanniens fornemmeste tapperhedsdekoration. Dette er hans eventyrlige historie.
Pris frem til 19. april219,95 kr.Klubpris 229,95 kr.

Månedsbøger fra vores børnebogklubber:

3 produkter
Viser 3 ud af 3
Rosalinds løgn
BOGKLUBBEN FLAMINGO

Rosalinds løgn

Hvis du kan lide Lucinda Riley, skal du læse denne vidunderlige roman om familiehemmeligheder, glamour og kærlighed og om søstre, der finder ud af, at deres berømte mor ikke var deres biologiske mor.

Olivia, Eva og Rosalind er døtre af den smukke, glamourøse og berømte, men psykisk ustabile filmstjerne Jillian Croft og den lige så berømte producer Daniel Braddock. De har haft så normal en opvækst, som den nu kan være med berømte forældre, og en mor, der begik selvmord, da de var unge. Så da de flere år efter rydder ud i deres mors ting og opdager, at hun aldrig har født dem, kommer det som et chok for dem alle tre.

Mens Olivia og Eva insisterer på, at der er tale om en misforståelse, kan den rastløse, impulsive mellemste søster, Rosalind, ikke lade som ingenting. Rosalind har altid følt sig udenfor sine vellykkede, succesrige søstre og aldrig rigtig følt sig som en del af familien. Og hun beslutter sig for at forfølge sandheden. Hun må vide, om hun har en helt anden familie derude, som kan udfylde den tomhed, hun altid har følt. Hendes ihærdighed fører hende til New Jersey til operasangeren Leila Allertons familie, og inden hun ved af det, bliver hun inkluderet i det, hun tror, er sin biologiske familie. Problemet er bare, at hun ikke ved, hvordan hun fortæller dem sandheden – og snart er det for sent.
Pris frem til 19. april199,95 kr.Klubpris 219,95 kr.
Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer & postejer
SUNDT LIV

Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer & postejer

Vegetarkøkkenets grand old lady Kirsten Skaarup har skabt lækre plantebaserede alternativer til frikadeller og bøffer, der kommer både kroppen og jordens klima til gode.

Perfekt, hvis du vil skære ned på kødet og skrue op for masser af grøn velsmag.
Pris frem til 19. april199,95 kr.Klubpris 219,95 kr.
Barnets udvikling gennem tilknytning og leg
PÆDAGOGISK BOGKLUB

Barnets udvikling gennem tilknytning og leg

At støtte børn til at trives og udvikles i en sund retning kræver, at man forstår, hvorfor de reagerer, som de gør, og hvad der foregår inden i dem. I BARNETS UDVIKLING GENNEM TILKNYTNING OG LEG får du en grundig og velskrevet indføring i små børns udvikling med udgangspunkt i Gordon Neufelds tilknytnings- og udviklingsteori.

Der er masser af konkrete eksempler og gode råd til at møde barnet på den mest hensigtsmæssige måde, både når det handler om leg, frustrationer og konflikter.
Pris frem til 19. april279,95 kr.Klubpris 299,95 kr.