34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Handelsbetingelser

Opdateret d. 15. november 2022


Betaling:

Betaler du med betalingskort, hæver vi først beløbet på din konto, når din bestilling er afsendt. Din konto bliver kun trukket for de varer, du får leveret. Det vil sige, at hvis en del af din bestilling ikke kan leveres, fordi bøgerne er udsolgt eller i restordre, betaler du ikke for dem. En restordre vil blive eftersendt til dig sammen med et girokort, men uden yderligere porto og ekspeditionsgebyrer. 

Når du tilmelder dig Automatisk kortbetaling betales dine bogkøb og månedsbøger* automatisk via dit tilmeldte betalingskort, med mindre du aktivt vælger en anden betalingsform. Du kan til en hver tid framelde Automatisk kortbetaling, og du kan redigere dine betalingskortoplysninger, hvis du f.eks. får et nyt betalingskort.

*Prisen på Månedens bog adviseres i dit medlemsblad, som du modtager med posten 10-14 dage inden afbestillingsfristen. Prisen på Månedens bog kan desuden ses ved at logge ind på hjemmesiden. Alle vores kortbetalinger foregår via Reepay og alle informationer sendes krypteret (SSL-krypteret). Vi gemmer ikke dine kortoplysninger, men formidler dem direkte videre til Reepay, som sørger for at beløbet trækkes fra din konto.  

Bonus
Optjente bonuskroner kan benyttes til og med den 19. december 2022 på alle køb – fragt undtaget. 
I perioden 15. november til og med 19. december 2022 optjener du ikke bonus på dine køb, men får i stedet 5% rabat på alle køb.
Har du brugt din bonus til at betale for en vare, som du senere vælger at returnere, vil dine bonuspoint bortfalde. Hvis du opsiger dit medlemskab slettes din optjente bonus. Alle point er personlige og kan ikke overføres fra en profil til en anden.

Levering:
Leveres din forsendelse med DAO sendes den direkte til din leveringsadresse, når vægten er under 5 kg. Alle forsendelser over 5 kg afhentes i en DAO pakkeshop. Du vil modtage besked fra DAO omkring afhentningstidspunkt og lokation.
Porto og ekspeditionsgebyr afhænger af din medlemsskabstype samt leveringsform. Du kan altid se prisen i kurven inden du godkender din betaling.  

Fri-fragt kampagnerne er kun gældende for aktivt bestilte bøger. 

Returnering:
Du kan returnere din ordre i 14 dage fra modtagelse. 

Ønsker du at returnere en bog via DAO pakkeshops, kan du hente en gratis returkode på vores hjemmeside.

Ønsker du at returnere via Postnord kan pakken sendes til Gyldendals Bogklubber, Bækvej 10-12, 4690 Haslev. Du betaler selv porto ved returnering af forsendelsen. Vi anbefaler, at du får en postkvittering eller lignende bevis for returnering af varen.

Ved returnering af Månedens bog fakturerer vi dog 49 kr. til dækning af administration og håndtering . Det gælder også ved uafhentede månedsbøger på posthuset og pakker, hvor modtagelse er nægtet.  


Fortrydelsesret:
Har du fortrudt din indmeldelse eller dit køb, er du velkommen til at returnere inden 14 dage efter modtagelsen. Du kan hente en returkode på vores hjemmeside og returnere gratis hvis du benytter DAO. Sender du retur via PostNord skal du selv betale porto og andre eventuelle omkostninger ved returnering.  


Reklamation:
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen sendes til Gyldendals Bogklubber, Bækvej 10-12, 4690 Haslev. 


Klageadgang:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail: info@gyldendals-bogklub.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Læs mere her

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal. 


Priser:
Bogklubben har en række forskellige pristyper. Vores priser sammenligner vi ofte med en forlagspris. Det er den pris, forlaget har sat som vejledende pris for bogen i den ordinære udgave eller i en hardback udgave. Bogen kan have en anden pris hos boghandleren eller i supermarkedet, og det kan dreje sig om en senere eller anden udgave.  


Ændringer og forbehold:
Ændringer af standardvilkår og gebyrer for medlemskabets er altid begrundet i den markedsmæssige og teknologiske udvikling. Ændringerne varsles med mindst 30 dage.  

Copyright Gyldendal-gruppen ©2020  

Gyldendals Bogklubber, Klareboderne 3, 1115, København K  

Læs Gyldendals Bogklubbers privatlivspolitik  og cookiepolitik.