Gaveshop

Læsning er mere end bøger. Find alt til dit bankende boghjerte her

Bogklubbernes gaveshop
Sengetoej

Sengetøj

Det blødeste sengetøj fra Juna

Put dig ned med en god bog i dette smukke sengetøj fra JUNA – hvis du da ellers kan holde dig vågen. Genkendelsens glæde er inspirationen til det populære Bæk & Bølge-serie i 100% økologisk bomuld.

Fås i hvid og lyseblå.

Ø-kopper og skåle fra Bornholms Keramikfabrik

Forårskeramik

Ny keramik i forårets farver

"Ø"nlings kopper og skåle fra Bornholms Keramikfabrik

Dagene bliver længere, varmere, lysere - foråret er på vej!
Der er nye smukke Ø-skåle og Ø-kopper fra Bornholms Keramikfabrik i friske forårsfarver.

Mød Mimbo Jimbo

Mimbo Jimbo

Mimbo Jimbo

Legetøj
Jakob Martin Strids lille, opfindsomme, blå elefant, Mimbo Jimbo, fra Strids fantasifulde bøger findes nu som en sød og blød bamse lige til at putte med, når barnet skal sove. Eller kramme når I læser højt af bøgerne om Mimbo Jimbo.

Fra 0 år
Klubpris179,95 kr.
Håndklæde_fraJuna

Nyhed

Håndklæder fra JUNA

Det smukke, Reflection Towel fra Juna er et blødt og lækkert håndklæde i 100% økologisk bomuld. Med dette er du garanteret et håndklæde af høj kvalitet og er perfekt til brug på både badeværelset og perfekt til strandturen. Det har en ru overflade og struktur i stoffet, hvilket skaber liv i det smukke farvedesign.

Til dig & boligen

Armbånd, Rosakvarts

TILBUD

3for2

Armbånd, Rosakvarts

Smykke
Smukt krystalarmbånd, der passer lige til dig. Armbåndene er håndlavede, og alle krystaller er nøje udvalgt og af allerhøjeste kvalitet. Dog også unikke og der kan derfor forekomme små variationer i udtrykket.

Rosakvarts også kaldet Rosenkvarts, giver en guddommelig kærlighedsenergi, skaber stabilitet og er beroligende. Den giver balance i yin og yang, og er en af de krystaller alle bør have da den afbalancerer hjertecentret. Dens vibrationer er blide og kærlige, og den opsuger negative energier. Den giver os ro og hjælper os til at tilgive.

Det siges, at den opfanger stråling fra mobil, tv og computer og omdanner disse til positiv energi, så den er god at have på mellem din mobil og dig, eller når du ser TV eller arbejder ved din computer.

Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Tyr, Vægt
Rens: Røgelse, Fuldmåne, Selenit

Str. O: 17-18 cm. Perlerne er 6 mm.
Klubpris179,95 kr.

Spiritualitet