34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Et fællesskab omkring fantasien og det sunde familieliv

Gyldendals Børnebogklub er din families indgang til en verden fuld af inspiration tryghed og leg.

 For os der vil have den bedste start på livet med den lille

Rollen som nybagt forælder er vidunderlig. Men der er også meget at holde styr på, og man vil jo for alt i verden gøre tingene rigtigt. Stimulere den lille, skabe tryghed sammen, spise rigtigt og en masse andre ting, der er nødvendige for at skabe et sundt familieliv. Her kan bøgerne være en stor hjælp og give mor, far og den lille en masse gode oplevelser sammen.

I Gyldendals Børnebogklub er vi selv forældre, og vi udvælger de bedste, sjoveste og mest stimulerende bøger, der styrker barnets udvikling i de tidlige år. Fra stof- og pegebøger, lærerige aktivitetsbøger til eventyrklassikerne og skøre børnefortællinger. Og til mor og far peger vi på et udpluk af de bedste bøger fra førende børne- og familieeksperter. Altid så velskrevne og lærerige, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Gyldendals Børnebogklub
Rim og remser og Dit vuggestuebarn pakke
MÅNEDENS BOG

Rim og remser og Dit vuggestuebarn pakke

Andet

Der er drøn på udviklingen, fra børn er 1 til 3 år. De lærer at gå og tale, de får deres egen fri vilje og øver sig i at omgås andre. Derfor har vi samlet en pakke, der både hjælper sproget, nærværet og hverdags-rutinerne på vej hos børn i vuggestuealderen og deres voksne. Pakken består af DIT VUGGESTUEBARN og MIN EGEN KUFFERT MED RIM OG REMSER FOR DE SMÅ.

DIT VUGGESTUEBARN er dejligt overskuelig og fuld af fine billeder, og den giver dig masser af inspiration til livet med et barn i vuggestuealderen. Både konkrete tips til en god indkøring og afleve- ring, men også inspiration til en lettere hverdag, og viden og fakta om dit barns mentale udvikling og trivsel.

MIN EGEN KUFFERT MED RIM OG REMSER FOR DE SMÅ gør det let at trække et rim frem og lave sjov med sproget. Kufferten med de 30 mest klassiske og populære rim og remser appellerer til små barnehænder, som elsker at gå rundt og svinge med den, åbne og lukke og trække kortene ud og kigge på de fine billeder.

Månedens bog pris199,95 kr.Klubpris 249,90 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Svend Brinkmann

10-09-2021

Psykologiprofessor Svend Brinkmann er kendt og elsket for sine humoristiske og tankevækkende indspark til samfundsdebatten og filosofiske analyser af det moderne menneskes kvaler. Han har skrevet en lang række bestsellere, senest VI ER DET LIV VI LEVER. Selv læser han hver aften inden sovetid - uanset hvad.

 
Morten Kirkskov
Derfor læser jeg

Morten Kirkskov

23-08-2021

Han er skuespiller, teaterinstruktør, forfatter og skuespilchef på Det Kongelige Teater, og den gode historie er en kæmpe del af Morten Kirkskovs hverdag. I Gyldendals Bogklub er han fast gæst i programmet Månedens bog, og her fortæller han endnu mere om sine yndlingsbøger og sit forhold til læsning.

Anne Kirstine Dam Christensen
Derfor læser jeg

Anne Kirstine Dam Christensen

30-07-2021

Måske husker du hende her fra bogklub-magasinet, hvor hun var redaktionschef i mange år. I dag står Anne Kirstine i spidsen for alt det inspirerende indhold i den nye lydbogstjeneste Chapter. Her fortæller hun om sin passion for bøger og om nogle af de læse- og lytteoplevelser, der har sat sig i hende for altid.

Viser 3 ud af 21

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang