34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Et fællesskab omkring fantasien og det sunde familieliv

Gyldendals Børnebogklub er din families indgang til en verden fuld af inspiration tryghed og leg.

 For os der vil have den bedste start på livet med den lille

Rollen som nybagt forælder er vidunderlig. Men der er også meget at holde styr på, og man vil jo for alt i verden gøre tingene rigtigt. Stimulere den lille, skabe tryghed sammen, spise rigtigt og en masse andre ting, der er nødvendige for at skabe et sundt familieliv. Her kan bøgerne være en stor hjælp og give mor, far og den lille en masse gode oplevelser sammen.

I Gyldendals Børnebogklub er vi selv forældre, og vi udvælger de bedste, sjoveste og mest stimulerende bøger, der styrker barnets udvikling i de tidlige år. Fra stof- og pegebøger, lærerige aktivitetsbøger til eventyrklassikerne og skøre børnefortællinger. Og til mor og far peger vi på et udpluk af de bedste bøger fra førende børne- og familieeksperter. Altid så velskrevne og lærerige, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Gyldendals Børnebogklub
Vores gade - pakke
MÅNEDENS BOG

Vores gade - pakke

De mindste vil elske at kigge bag flapperne i de sjove bøger om livet i VORES GADE. Her gemmer der sig nemlig en masse sjove ting og søde dyr.

Det er skøn og hyggeligt læsning i stil med Richard Scarrys bøger om den travle by.

I PELLES PAKKER er det solskin, og elefanten Pelle Post skal dele pakker ud til mange af byens beboere. Det har han brug for jeres hjælp til.

Der er også brug for hjælp på DONNAS DANSESKOLE, for i aften er der forestilling, men alle kaninerne er forsvundet! I må hjælpe hende med at finde dem.

De lækre papbøger med tykke sider er nemme for børnene at holde på og følge med i, mens I læser.

Månedens bog pris149,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Charlotte Rørth

10-06-2022

Charlotte Rørth er journalist og forfatter til bestselleren JEG MØDTE JESUS om hendes eget skelsættende møde med det uforklarlige, og senest har hun udgivet bogen GUD, DU ER JO LIGE HER. Selv finder hun både glæde, trøst og tro i skønlitteraturen.

Derfor læser jeg

Ritt Bjerregaard

19-05-2022

Ritt Bjerregaard har adskillige ministerposter bag sig, er tidligere overborgmester i København, og så er hun en ivrig romanlæser og med i en fast læseklub. Som forfatter har hun udgivet sine erindringer og er lige nu aktuel med bogen VANDRELYST.

Derfor læser jeg

Bo Lidegaard

02-05-2022

Bo Lidegaard er historiker og blandt andet tidligere chefredaktør på Politiken. Han er forfatter til en lang række anmelderroste bøger om dansk historie og er selv en nysgerrig læser af velformidlede fagbøger og store, klassiske romanfortællinger. 

Viser 3 ud af 34

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang