34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Et fællesskab omkring fantasien og det sunde familieliv

Gyldendals Børnebogklub er din families indgang til en verden fuld af inspiration tryghed og leg.

 For os der vil have den bedste start på livet med den lille

Rollen som nybagt forælder er vidunderlig. Men der er også meget at holde styr på, og man vil jo for alt i verden gøre tingene rigtigt. Stimulere den lille, skabe tryghed sammen, spise rigtigt og en masse andre ting, der er nødvendige for at skabe et sundt familieliv. Her kan bøgerne være en stor hjælp og give mor, far og den lille en masse gode oplevelser sammen.

I Gyldendals Børnebogklub er vi selv forældre, og vi udvælger de bedste, sjoveste og mest stimulerende bøger, der styrker barnets udvikling i de tidlige år. Fra stof- og pegebøger, lærerige aktivitetsbøger til eventyrklassikerne og skøre børnefortællinger. Og til mor og far peger vi på et udpluk af de bedste bøger fra førende børne- og familieeksperter. Altid så velskrevne og lærerige, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Gyldendals Børnebogklub
Hr. Herman pakke
MÅNEDENS BOG

Hr. Herman pakke

Papbøger til de mindste byder ikke altid på en sammenhængende historie, men i de fine bøger om Hr. Herman får I faktisk to søde historier, som både børn og voksne kan grine af. I HR. HERMANS SKÆG tager overskægget på en spændende flyvetur og lander blandt andet på hovedet af en baby, og i HR. HERMANS HUND er det hunden Fifi, der en dag er blevet væk, så Hr. Herman bliver nødt til at lede efter hende alle steder.

 

Børnene kan være med til at lede efter både hund og skæg ved hjælp af de bløde føleelementer på siderne. En god bogpakke til sprogstimulering og dialogisk læsning. 

 

Fra 1 år. 

Månedens bog pris199,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Bente Scavenius

24-01-2022

Bente Scavenius er kunsthistoriker, litteraturelsker og forfatter til en lang række bøger, bl.a. DANMARKSBILLEDER om danmarksskildringer i malerkunsten og litteraturen. Inden sovetid kaster hun sig gerne over en stor historisk slægtsroman, en klassiker eller noget ny nordisk litteratur.

Derfor læser jeg

Pelle Dragsted

03-01-2022

Udover sit virke som politiker er Pelle Dragsted forfatter til bestselleren NORDISK SOCIALISME, hvor han giver sit bud på en demokratisk økonomi. Når han selv læser, er det alt fra økonomisk teori og historiske bøger til ny dansk skønlitteratur, der kan komme ned fra bogreolen. Få hans anbefalinger her. 

Derfor læser jeg

Ibi Støving

03-12-2021

TV-vært og skuespiller Ibi Støving er en lidenskabelig læser med en forkærlighed for historiske romaner, umulig kærlighed, magi og absurd humor. Da hun var alvorlig syg, var bøgerne hendes flugtvej. Og så er hun måske Danmarks største fan af den norske forfatter Lars Mytting.

Viser 3 ud af 27

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang