34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Et fællesskab omkring fantasien og det sunde familieliv

Gyldendals Børnebogklub er din families indgang til en verden fuld af inspiration tryghed og leg.

 For os der vil have den bedste start på livet med den lille

Rollen som nybagt forælder er vidunderlig. Men der er også meget at holde styr på, og man vil jo for alt i verden gøre tingene rigtigt. Stimulere den lille, skabe tryghed sammen, spise rigtigt og en masse andre ting, der er nødvendige for at skabe et sundt familieliv. Her kan bøgerne være en stor hjælp og give mor, far og den lille en masse gode oplevelser sammen.

I Gyldendals Børnebogklub er vi selv forældre, og vi udvælger de bedste, sjoveste og mest stimulerende bøger, der styrker barnets udvikling i de tidlige år. Fra stof- og pegebøger, lærerige aktivitetsbøger til eventyrklassikerne og skøre børnefortællinger. Og til mor og far peger vi på et udpluk af de bedste bøger fra førende børne- og familieeksperter. Altid så velskrevne og lærerige, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Gyldendals Børnebogklub
Min billedbog pakke
MÅNEDENS BOG

Min billedbog pakke

Andet

Hvem gemmer sig bag halmballen ude på marken? Hvad spiser pandaen? Og hvilken farve har traktoren? De fine papbøger i Månedens bogpakke i december 2022 ser måske enkle ud, men de gemmer på massevis af nye ord, der skal læres, dyr, der skal findes bag solide flapper, og flotte tegninger, børnene vil elske at kigge på igen og igen. 

Vi kommer med på bondegården, hvor vi både skal se på maskiner, dyr og de råvarer, der vokser i jorden og på træerne. Og så skal vi ud i den store verden og se på vilde dyr lige fra den lillebitte søhest til den fl otte stribede tiger. Bøgerne er trykt på certificeret pap fra bæredygtigt skovbrug.

Månedens bog pris199,95 kr.

Vi har tidligere læst

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang