34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Gavekort til flere gyldne læsestunder

Glæd en bogelsker med et gavekort til bøgernes magiske verden

Vælg mellem gavekort på 150 kr., 250 kr., 500 kr. og 1.000 kr. 

Et gavekort til Gyldendal er den perfekte gave til en ægte bogelsker. Gavekortet gælder til hele webshoppen - og uanset om du er til store episke fortællinger, små smalle perler, hæsblæsende krimier eller børnelitteraturens mest elskede figurer, finder du de bedste titler og forfattere her. Altid nøje udvalgt og kvalitetstjekket af vores redaktører. 

Husk også at tage et kig i Gyldendals Bogklubs gaveshop, hvor du finder alt til dit bankende boghjerte. Lige fra lækre bogtasker, lune plaider, smukke håndlavede kopper til en masse andet lækkert tilbehør, som kan ledsage dig i din perfekte læseoplevelse.

Bemærk! For at benytte gavekortet skal modtageren have en profil på Gyldendal eller være medlem i en af Gyldendals Bogklubber. Se hvordan du nemt og gratis opretter dig under FAQ om gavekort.

FAQ om gavekort


Hvad kan gavekortet bruges til?

Du kan bruge gavekortet som betaling for alle produkter inkl. fragtomkostninger.

Du kan ikke bruge gavekortet til abonnementsudgifter- og medlemspakker eller events i Gyldendals Bogklubber samt events, hvor billetterne ikke sælges af Gyldendal.

Hvor længe gælder gavekortet?
Et gavekort gælder i 3 år fra købsdatoen. Gavekortet kan sagtens deles op og bruges af flere omgange. 

Sådan betaler du med gavekort
Gavekortet kan benyttes online til køb hos Gyldendal. Læg den eller de ønskede bøger i kurven og indtast derefter din gavekortskode i feltet 'Gavekort'.

Såfremt supplerende betaling er nødvendig, kan du betale restbeløbet med et almindeligt betalingskort. Benytter du ikke hele gavekortets værdi, kan du anvende det samme gavekortnummer igen næste gang.

Kun for medlemmer
For at benytte gavekortet skal modtageren have en profil hos Gyldendal eller være medlem af en af Gyldendals Bogklubber.

Hvis modtageren ikke er medlem i en af Gyldendals Bogklubber, kan de oprette et gratis og uforpligtende medlemskab her, når de tager gavekortet i brug. 

Sådan køber du et gavekort
Gavekortet kan leveres både per e-mail og SMS til modtageren og du har mulighed for at tilføje en personlig hilsen. Du har desuden 14 dages fortrydelsesret på køb af gavekort.
Bemærk, at du kan ikke bruge dine bonuskroner fra Gyldendals Bogklubber til at betale for køb af gavekort og at køb af gavekort er undtaget alle kampagner og rabatter.